Hartelijk welkom

2548 gebodsbord honden aan de lijn DGE48

2548 gebodsbord honden aan de lijn DGE48
€ 7,95
Inclusief 21% BTW en gratis verzenden.
Waardering
15 review(s)

Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 besteld = overmorgen in huis!

-->

Klantenreviews 10 item(s)

1-10 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Precies zoals ik verwacht had
Voldoet helemaal aan de gewekte verwachtingen
Waardering
Review door Herman / (Geplaatst op 18-04-2020)
prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Prima prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering.
Waardering
Review door Marco de Wit / Waterschap Drents Overijsselse Delta. / (Geplaatst op 04-11-2019)
Goed maar lange levertijd
De bestelde borden waren goed (mooie vormgeving) maar het duurde heel lang voordat ik mijn bestelling ontving.
Waardering
Review door Arnout / (Geplaatst op 23-04-2019)
Mooi maar kwetsbaar
Mooie vormgeving en duidelijke afbeelding alleen is het materiaal behoorlijk dun waardoor het makkelijk breekt.
Waardering
Review door Jack / (Geplaatst op 06-03-2017)
........
geen opmerkingen
Waardering
Review door Rob / (Geplaatst op 16-07-2015)
Ik sluit me helemaal aan bij de reactie van Rob WE
Ik sluit me helemaal aan bij de reactie van ROB WE
Waardering
Review door J.C. / (Geplaatst op 23-03-2015)
prima
bestelling is snel en goed ontvangen. de prijs was prima, heb het nergens anders goedkoper kunnen vinden.
Waardering
Review door Leny / (Geplaatst op 10-05-2013)
geweldig
Het was exact op tijd en we hebben een geweldig bordje ontvangen. Wat is er nou zo moeilijk om een paar gaatjes te boren. dan heb je ze tenminste ook op de goede plek zitten. Anders krijg je daar weer gezeur over.En een plakzijde ???? Hoe kom je erbij ??? Ik vind het een geweldig bordje voor die prijs. We zijn er verschrikkelijk blij mee. Geen honden meer. Nu nog hopen dat die honden ook zelf kunnen lezen : )
Waardering
Review door Tuinbouw vereniging / (Geplaatst op 09-02-2013)
goed
de bestelling kwam later binnen dan aangegeven maar kan me
voorstellen dat een kleine best. dit tot gevolg heeft groet.
Waardering
Review door theo / (Geplaatst op 04-11-2012)
uitstekend
naambordjes zijn gemakkelijk te bestellen en snel geleverd
mooie bordjes
Waardering
Review door Eddy / (Geplaatst op 03-09-2012)

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Klik hier om in te loggen of schrijf u in.