Hartelijk welkom

9005 nostalgisch uithangbord amersfoort 40x35cm

9005 nostalgisch uithangbord amersfoort 40x35cm
€ 119,95
Inclusief 21% BTW en gratis verzenden.
Waardering
20 review(s)

Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 besteld = overmorgen in huis!

-->

Klantenreviews 10 item(s)

1-10 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Prachtig
Een zeer mooi afgewerkte naamplaat. Het heeft uitstraling en ik ben zeer content over de levering. Zorgvuldig gemaakt en snel geleverd. Iedereen die de naamplaat ziet reageert enthousiast. Het past heel goed bij ons huis in Frankrijk.
Waardering
Review door Eric / (Geplaatst op 14-04-2020)
We zijn helemaal tevreden met het naambord. Degelijk materiaal en goed in de lak, mooie vormgeving, en een duidelijke website met ruim keuzemenu.
We zijn helemaal tevreden met het naambord. Degelijk materiaal, compleet, en goed in de lak, mooie vormgeving, en een duidelijke website met ruim keuzemenu.
Waardering
Review door Antoinette / (Geplaatst op 27-01-2018)
prima; zeker aan te bevelen.
zeer goede en degelijke kwaliteit. GEEN dunwandig prulletje !! Goede afwerking en goed gespoten. Letters etc staan er prima op.
Waardering
Review door Paul / (Geplaatst op 24-01-2018)
Voldoet precies aan mijn verwachtingen
Dit prachtige naambordje heb ik niet voor niets uitgekozen. Past heel goed aan een landelijk huis.
Waardering
Review door Anneke Engelvaart / (Geplaatst op 18-11-2016)
Op zoek naar een oud nostalgisch bord, terechtgekomen op jullie site. Een nieuw bord met een geweldig nostalgische uitstraling. Alles ziet er super verzorgd en afgewerkt af. M.a.w. TOPprodukt!
Op zoek geweest naar n origineel oude uithangbord, maar we konden niet alles compleet vinden. Muurelement & bord samen paste niet altijd mooi bij elkaar. Wij waren ook heel blij dat we jullie site vonden. Moesten eerst wel even wennen aan het " nieuwe", maar het bord hangt nu met 'n geweldige uitstraling, staat prachtig bij onze boerderij. N.B. Nog bedankt voor het aanpassen van het & teken, de verzorging van het pakketje was ook top. We kijken er met veel plezier iedere keer naar. Groet Bas
Waardering
Review door Bas Molenaar / (Geplaatst op 09-10-2016)
Schitterend bord en supersnel geleverd
Hele snelle levering.
Precies zoals we wilde hebben.
Duidelijke letters. Ziet er schitterend uit. TOP!!!
Waardering
Review door Helenie / (Geplaatst op 15-03-2016)
super
Mooie en goede kwaliteit bord, snel geleverd.
Waardering
Review door nicky / (Geplaatst op 27-07-2015)
Snelle ontvangst, goede kwaliteit
Het naambordje werd sneller dan verwacht geleverd. Mooie kwaliteit. Vooral goed dat er rubbers geplaatst zijn rond de gaatjes, hierdoor beweegt het bordje amper en hoor je niets als het waait.
Waardering
Review door Monique / (Geplaatst op 07-12-2014)
H.Haase
We hebben er lang op moeten wachten, begin mei besteld in juni ontvangen! meerdere mails gedaan met de vraag hoelang nog?echter geen reactie op gekregen. uiteindelijk kregen we het bord dan toch nog onverwachts.
Maar desalniettemin, zijn we wel tevreden over het bord, ziet er mooi uit.
Groeten van Heleen Haase
Waardering
Review door Henk / (Geplaatst op 30-06-2014)
nostalgisch hangnaambord
Ziet er prachtig uit, mooie kwaliteit, snelle levering en prima verpakt. Zeer tevreden!
Waardering
Review door K.L. Lankesternos / (Geplaatst op 22-07-2013)

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Klik hier om in te loggen of schrijf u in.