Hartelijk welkom

9007 nostalgisch uithangbord den haag 40x35cm

9007 nostalgisch uithangbord den haag 40x35cm
€ 119,95
Inclusief 21% BTW en gratis verzenden.
Waardering
26 review(s)

Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 besteld = overmorgen in huis!

-->

Klantenreviews 10 item(s)

1-10 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Advise this nameplate
We are very much satisfied with your nameplate. It looks very nice at our old house and made from a very good material. The size of it is also perfect, not too big and not too small. Good quality. The delivery took 1 week.
Waardering
Review door Maria / (Geplaatst op 19-07-2019)
Prachtig werk
Super tevreden.heel mooi afgewerkt
Waardering
Review door pascale / (Geplaatst op 22-10-2018)
Goede service, klantvriendelijk .
Kei goeie service. Ik wilde een vlindertje naast onze tekst geplaatst hebben. Dit was geen enkel probleem ,en zelfs na dat ik het 3 keer had laten veranderen bleef Tjeerd hartstikke klantvriendelijk.
Waardering
Review door Ingrid / (Geplaatst op 25-07-2018)
Mooi uithangbord!!
Goede service, prachtig uithangbord!!!
Waardering
Review door H.C.M. / (Geplaatst op 21-10-2017)
prima keuze, geen spijt van deze tweede aankoop
Mooi bord. Inmiddels hangt de vorige al enkele jaren en ziet er nog steeds goed uit. Snelle levering en duidelijke keuzes op de site.
Waardering
Review door Diana / (Geplaatst op 29-12-2016)
Goede kwaliteit!
Erg tevreden, goede kwaliteit! Op de site staat voor 17:00 uur besteld overmorgen in huis, dit was echter niet het geval er ging bijna een week overheen. Dus wellicht een tip om dat aan te passen, voor de rest prima verpakt en geleverd.
Waardering
Review door lize / (Geplaatst op 26-12-2016)
Uiteindelijk prachtig resultaat
Prachtig nostalgisch bord besteld, duurde echter veel langer voordat het geleverd werd. Uiteindelijk is het naambord gearriveerd en hebben we het cadeau, weliswaar veel te laat, kunnen geven.
Waardering
Review door Jolanda / (Geplaatst op 01-02-2015)
Prachtig!
Prachtig en sierlijk naambord van mooi materiaal. Ben zeer tevreden!
Waardering
Review door Linda / (Geplaatst op 11-12-2014)
Mooie kwaliteit
Prachtig naambord, Super kwaliteit en fijne levering. Top!
Waardering
Review door Chantal / (Geplaatst op 10-12-2014)
Twee superborden
Dit bord twee keer besteld, 1e keer voor mezelf, 2e keer als cadeau voor een familielid. Beide borden waren supermooi, echte aanvulling voor oude huizen. Wat echter wel opviel was dat het bord de eerste keer tot een geheel was gelast en dus niet beweegbaar was, en de tweede keer uit twee losse, beweegbare delen bestond. Toen ik vroeg waarom dit was, werd netjes uitgelegd dat de oude editie (die ik heb) bij de las af en toe wat roestvorming had (klopt, na een jaar of 4 heb ik hem opnieuw laten spuiten). Doordat de verbeterde versie geen lasnaad heeft, is dat probleem dus opgelost. Ook optisch vind ik het bord in twee delen nog mooier. Prima productinnovatie van Naambordshop! :) Toen mijn familielid een uitbreiding kreeg, werd de aanvullende sticker in hetzelfde lettertype zelfs gratis nageleverd. Zeer tevreden over dit bedrijf en hun service.
Waardering
Review door Els / (Geplaatst op 30-01-2014)

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Klik hier om in te loggen of schrijf u in.